شیشه سکوریت

شیشه سکوریت

این مجموعه هیچگونه فعالیتی در خصوص تهیه و فروش شیشه سکوریت نداشه و مقاله زیر جنبه آموزشی دارد

امروزه بسیاری از افراد برای طراحی و دیزاین فضا و دکوراسیون داخلی ساختمان خود از متریال و مصالح جدیدی استفاده می‌کنند. یکی از این متریال‌های جدید، استفاده از شیشه سکوریتی است که از جمله پرکاربردترین و جدیدترین محصولات ساختمانی به شمار می‌رود که به دلیل امنیت و کاربری بالای آن از طرفداران زیادی برخوردار می‌باشد.

 مقاومت بالا و نشکن بودن شیشه سکوریت، از جمله ویژگی‌هایی است که نظر تمامی مشتریان را به خود جلب می‌کند. در این بخش قصد داریم پیرامون ویژگی‌ها، قیمت، مزایا و محل کاربرد انواع مختلف شیشه و درب سکوریت مطالب مفیدی را عنوان کنیم.

شیشه سکوریت چیست؟

شیشه سکوریت به اصطلاح انگلیسی و به معنای امنیتی Security Glass از جمله محصولاتی است که در دکوراسیون داخلی و ورودی ساختمان‌ها کاربرد دارد که در بازار به شیشه نشکن نیز معروف می‌باشد. از جمله کارخانه‌هایی که در ایران به تولید و نصب شیشه سکوریت مشغول است، کارخانه شیشه میرال می باشد.

شیشه های سکوریت طی یک فرآیند مجزا به حالت نشکن بودن و شیشه‌ای تبدیل می‌شود. در ابتدا شیشه مخصوص را تا دمای ۷۰۰ درجه سانتی‌گراد بالا می‌برند و تا زمانی ادامه دارد که به حالت خمیری تبدیل شود.

در ادامه شیشه‌ای که به حالت خمیری درآمده را از گرما خارج کرده و به وسیله‌ی ابزار سرد کننده، خمیر را به حالت جامد درمی‌آورند تا زمانی که خمیر به حالت شیشه‌ای تبدیل شود. هر زمانی که خمیر به طور کامل به شیشه تبدیل شد، مقاومت و استحکام آن به میزان ۵ برابر حالت عادی بیشتر خواهد شد.


مزایای استفاده از شیشه و درب سکوریت مواردی از قبیل زیر است :

  • شیشه سکوریت به دلیل انعطاف پذیری و مقاومت بالا در برابر ضربه و فشار، قابل استفاده در محیط‌های مختلف می‌باشد.
  • ایمنی زیادی در برابر خطرات احتمالی و ضربه‌های سنگین دارد.
  • در صورت شکستگی و ترک برداشتن، به تکه‌های خیلی ریز تبدیل می‌شوند تا خطر کمتری داشته باشند.
  • قابل استفاده در محیط‌های مختلف با هرگونه شرایط آب و هوایی را دارند.

شیشه سکوریتی

دسته بندی محصولات

فروش ویژه لوستر و آویز چوبی

انواع شیشه سکوریتی 

شیشه‌های سکوریت از نظر پارامترهایی مانند ابعاد، ضخامت، رنگ و جنس مورد نظر دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام بستگی به نوع کاربرد مشتری دارد. به صورت کلی شیشه سکوریت به دو نوع شیشه لمینت و شیشه نشکن تقسیم می‌شود.

حتی در انوع شیشه های سکوریتی به رنگ‌بندی‌های آن نیز می‌توان توجه کرد که به رنگ‌هایی از جمله سبز، آبی، برفی، سفید و دودی قابل تقسیم و استفاده هستند.

شیشه‌های سکوریت از نظر ضخامتی و ابعاد از سایز ۴ الی ۲۰ میلیمتر با توجه به نیاز کاربر متغیر می‌باشد. از جمله نکات مهمی که در خرید انواع شیشه سکوریت باید توجه داشت این است که هرچه ضخامت شیشه سکوریت بالاتر باشد، شیشه از ایمنی و مقاومت بسیار بالایی برخوردار می‌باشد.

درب سکوریت 

امروزه درب سکوریت یکی از محصولاتی است که بسیاری از مشتریان برای کاربرد فضای داخلی ساختمان خود یا درب ورودی، از آن استفاده می‌کنند. درب سکوریت علاوه بر داشتن جلوه و زیبایی ظاهری، از فضای کمتری استفاده کرده و همچنین امنیتی در حدود ۵ الی ۱۰ برابر نسبت به سایر درب‌های معمولی دارد.

درب‌های سکوریت در گذشت زمان و در مقابل شرایط محیطی، دچار خرابی و زنگ‌زدگی نمی‌شوند و همیشه حالت تمیزی و دوام خود را حفظ می‌کنند.

از جمله کاربردهای مهم درب سکوریت موارد زیر است که عبارتند از :

  • قابل استفاده در درب ورودی فروشگاه‌ها و ساختمان‌های بزرگ
  • قابلیت استفاده در فضای شیشه‌ای شومینه و بخاری
  • پارتیشن‌بندی در فضای دکوراسیون داخلی ساختمان‌ها
  • شیشه تراس و پنجره‌ها

درب شیشه سکوریت 

در ساخت درب‌هایی که از شیشه های سکوریت استفاده می‌کنند، در درجه اول حتما باید به میزان مقاومت و ایمنی بالای آن توجه شود. زیرا درب‌هایی که دارای شیشه سکوریت هستند بیشتر در معرض خطر و ضربه احتمالی قرار دارند. یکی از مهم‌ترین مزایای استفاده از درب شیشه سکوریتی این است که اگر در اثر ضربه یا فشار دچار شکستگی شود، به تکه‌های خیلی ریز تبدیل شده و به یکباره فرو می‌ریزند تا به افراد آسیبی وارد نشود.



قیمت شیشه سکوریت 

قیمت شیشه‌های سکوریتی وابسته به پارامترهای خاصی مانند ضخامت، ابعاد، رنگ و جنس مورد نظر بستگی دارند. حتی در استعلام قیمت باید به پارامترهایی مانند لایه پلیمری استفاده شده و لمینتی که در بین شیشه‌ها تزریق شده است توجه شود تا بتوان یک محصول خوب و با کیفیت را خریداری نمود.

هزینه و قیمت نصب و راه‌اندازی درب و شیشه‌های سکوریت نیز با توجه به نوع دستمزد شرکت مربوطه قابل استعلام می‌باشد.